Phralipen

Carti


Managementul proiectelor finantate din fonduri structurale

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana


← Inapoi

Caravana StartUP Spirit dedicata promovarii culturii antreprenoriale ajunge la Craiova!

2015-06-12


ringCât este știință și cât este artă atunci când vine vorba de antreprenorat? Cât este intuiție și cât este cunoaștere? Până unde este talent nativ și de unde începe învățarea? Ce primează: gândirea strategică sau rapiditatea reacției? Ce face un antreprenor pas cu pas, de la idee, până la eșec sau succes?

Căutând să raspundă la aceste întrebări și să ofere instrumente pragmatice celor ce doresc să inițieze o afacere sau celor ce au deja o afacere, AESA-Agriconsulting Europe SRL împreună cu partenerii săi, Asociația "Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință si Cultură„ și “Asociația Mereu pentru Europa” vă invită să
participați marți 23 iunie 2015 și miercuri 24 iunie 2015 la o serie de evenimente dedicate culturii antreprenoriale.

Pe data de 23 iunie va avea loc, începând cu ora 17.30, o Masă Rotundă ce propune participanților o incursiune în cultura antreprenorială autohtonă, precum și în problemele, dar mai ales oportunitățile oferite de mediul de afaceri românesc. Invitatul special al evenimentului este Mircea Ungureanu. Are o experiență de 16 ani în diferite domenii precum vânzari directe, MLM, banking, FMCG, training, dezvoltare rețele, IT si fonduri europene, dintre care 2 ani în Timișoara si 5 în Bucuresti. Din 2008 se află în Craiova unde a inițiat și activitatea de training/coaching, activitate în care peste 1000 de persoane au beneficiat de experiența sa transpusă în diferite formate de curs atât local, cât și în restul ţării.

Pe data de 24 iunie va avea loc, începând cu ora 10.00 un Atelier de Lucru dedicat planningului strategic de business. Sub titlul Antreprenoriatul: Planificarea Creativității și Creativitatea Planificării, atelierul propune participanților o abordare pragmatică a antreprenoriatului, încurajând o construcție sănătoasă a afacerii, de la „fundație” către „finisaje”. Invitatul special al evenimentului este Marius Focșa, CEO al firmei Chronax, antreprenor de peste 15 ani și expert în fiscalitate.

Participarea la ambele evenimente este gratuită.

Pentru înscrieri, vă rugăm să accesați formularele de înscriere din link-urile de mai jos.
Formular Masă Rotundă
Formular Atelier de Lucru

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

Persoana de contact:
Cristiana Precup
Infinite Ideas
office@360marketingideas.com


← Inapoi


Parteneri


  ucv     ISJ


 


MPE © 2020