Phralipen

Carti


Managementul proiectelor finantate din fonduri structurale

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana


← Inapoi

AFRO - Informatii despre Masa Rotunda de la Craiova

2015-07-28


Invitatul special al evenimentului a fost Mircea Ungureanu. Are o experiență de 16 ani în diferite domenii precum vanzari directe, MLM, banking, FMCG, training, dezvoltare rețele, IT si fonduri europene, dintre care 2 ani în Timisoara şi 5 în Bucuresti. Din 2008 se afla în Craiova unde a initiat și activitatea de training/coaching, activitate în care peste 1000 de persoane au beneficiat de experienta sa transpusa în diferite formate de curs atat local, cat si în restul tarii. A câștigat finantari de peste 50 milioane de euro pentru clientii companiei sale sau pentru organizatii non-guvernamentale, fiind implicat totodata în coordonarea sau implementarea mai multor proiecte în domenii diverse, de la stimularea antreprenoriatului sau responsabilitatea sociala corporativa.

În prezent coordoneaza activitatea grupului de firme în care este implicat, care are două mari directii de dezvoltare: prima, fondurile europene și activitătile conexe acestora precum firma de contabilitate si solutii financiare, cea de IT si buying, iar cea de-a doua fiind data de seminariile MixPanda, seminarii lunare motivationale organizate gratuit.
Evenimentul a avut loc marti, 23 iunie 2015, incepand cu ora 17.30 la Hotel Royal (Craiova). Au participat 26 de personae interesate de domeniul antreprenoriatului.

   


← Inapoi


Parteneri


  ucv     ISJ


 


MPE © 2020