Phralipen

Carti


Managementul proiectelor finantate din fonduri structurale

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana


← Inapoi

Masa Rotunda - Slatina

2015-09-16


Cât este știință și cât este artă atunci când vine vorba de antreprenorat? Cât este intuiție și cât este cunoaștere? Până unde este talent nativ și de unde începe învățarea? Ce primează: gândirea strategică sau rapiditatea reacției? 1% Inspirație 99% Transpirație mai este o sintagmă de actualitate? Ce face un antreprenor pas cu pas, de la idee, până la eșec sau succes?

Pornind de la aceste întrebări și intrând ulterior în profunzimea subiectului, Masa Rotundă propune participanților o incursiune în cultura antreprenorială autohtonă, precum și în problemele, dar mai ales oportunitățile oferite de mediul de afaceri românesc. Evenimentul va avea loc joi, 24 Septembrie 2015, începând cu ora 17.30 la Hotel Parc (Slatina).

Evenimentul se bucură de prezența a doi antreprenori, ambii de origine din Oltenia: Marius Dosinescu, de la Floridelux.ro, un brand deja cunoscut la nivel național și Ramona Burciu, o tânără antreprenoare „în serie” din Slatina, cu un repertoriu variat de afaceri, de la pub, la firmă de asigurări, de la birou de traduceri, la farmacie naturistă. Cei doi ne vor inspira într-un dialog fără granițe de județ sau de gen , povestindu-ne din experiența lor de tineri, de antreprenori, de oameni care au construit.

Participarea este gratuita.

Inscrieri: https://docs.google.com/forms/d/16U0ntVcztdx89GFLKpHAC7cmPcm-2_ERc8RhzCJcCTE/viewform


← Inapoi


Parteneri


  ucv     ISJ


 


MPE © 2020